flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців - секретарів судових засідань

01 березня 2017, 09:39

 

                                                                                                                                 Додаток  1
до наказу Керівника апарату Шевченківського районного суду міста Києва
від 28 лютого 2017 року
№ 02-04-З-36
УМОВИ
проведення конкурсу
 
Шевченківський районний суд міста Києва,
що знаходиться  за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 31-А
           
на заміщення 3(трьох) вакантних посад секретарів судових засідань
                                                          
                                                           Загальні умови
            Посадові обов’язки:
Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформляє заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув’язнення про доставку до суду затриманих підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.
Здійснює оформлення та розміщення на стендах суду списків справ, призначених до розгляду.
Перевіряє наявність та з’ясовує відсутність осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому по справі.
Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.
Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.
Веде журнал судового засідання , протокол судового засідання.
Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудних або засудженим підписки про невиїзд.
Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.
Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.
Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.
Здійснює контроль за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді, контролює своєчасність повідомлення про час і місце проведення судових засідань осіб, які беруть участь у справі.
Виконує роботу КП «Д-3» з документами по справах, відповідно до прав користувача автоматизованої системи документообігу затверджених наказом керівника апарату суду розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, а саме своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду достовірних даних, які стосуються конкретної справи, про що несуть особисту відповідальність за її достовірність.
Веде контроль за своєчасною доставкою в суд конвойної службою осіб, які перебувають під вартою.
За дорученням голови суду або судді, головуючого у справі, здійснює ознайомлення учасників процесу з матеріалами судових справ.
Веде журнал розгляду судових справ та матеріалів суддею та контрольний журнал судових справ та матеріалів переданих для розгляду судді.
Виконує інші доручення судді, керівника апарату, що стосуються організації розгляду судових справ.
            Умови оплати праці: згідно штатного розпису - 2649 грн., відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15.
            Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду:призначення на посаду –  безстрокове (1 вакансія) та строкове (2 вакансії).
            Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;
3) письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
4) копію (копії) документа (документів) про освіту;
5) заповнену особову картку встановленого зразка;
6) електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (подається шляхом заповнення форми на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції)
 
            Строк подання документів для участі в конкурсі до 15 березня  2017 року.
            Дата, час і місце проведення конкурсу:20.03.2017 року початок о 9-00 годині у 202 каб. Шевченківського районного суду міста Києва за адресою:  м. Київ, вул. Дегтярівська, 31-А
            Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: начальник відділу кадрової роботи та управління персоналом Кот Галина Василівна тел. (044) 483-09-49, inbox@sh.ki.court.gov.ua
 
 
 
 
 
Загальні вимоги
1. Освіта                                           наявність вищої освіти ступеня молодшого                                                                   бакалавра або бакалавра
2. Досвід роботи                              без вимог до досвіду роботи
3. Володіння державною мовою  вільне володіння державною мовою
Спеціальні вимоги
1. Освіта                                           «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»
2. Знання законодавства                          Конституція України, ЗУ «Про державну службу»,       ЗУ «Про запобігання корупції», процесуальне                   законодавство
3. Професійні чи технічні знання  вільне володіння програмами: MSOffice (Word, Excel), перевагою будуть вміння роботи в автоматизованій системі документообігу суду  та фіксування судового засідання технічними засобами «Оберіг», «Камертон»
4. Спеціальний досвід                   не потребує
5. Знання сучасних                         вміння користуватись комп'ютером та офісною                                                                        технікою                                                      
6. Особисті якості                                       відповідальність, системність і самостійність в              роботі, уважність до деталей, наполегливість,                 креативність та ініціативність, комунікабельність,  вміння працювати в стресових ситуаціях та з великим обсягом  інформації       
Застереження                                              Можлива робота понад установлену тривалість робочого дня, а також  у вихідні, святкові та неробочі дні, у нічний час, що передбачено ст. 56 Закону України «Про державну службу». За роботу у зазначені дні (час) державним службовцям надаються дні відпочинку.