flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шевченківський районний суд м. Києва викликає Карпенка Олексндра Анатолійовича як відповідача по цивільній справі №761/44263/17 провадження №2/761/944/2018 за позовною заявою Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» до Карпенко Оле

17 квітня 2018, 15:27

Шевченківський районний суд м. Києва викликає Карпенка Олексндра Анатолійовича як відповідача по цивільній справі №761/44263/17 провадження №2/761/944/2018 за позовною заявою Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» до Карпенко Олександра Анатолійовича про стягнення заборгованості.

 

Відповідно до ст. 278 ЦПК України надати відповідачу строк для подання відзиву протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред’явити зустрічний позов.

Встановити відповідачу строк для подання заперечень на відповідь протягом п'яти днів із дня його отримання, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву (ч. 7 ст. 279 ЦПК України).

.

 

Суддя Шевченківського

районного суду м. Києва                                                               І.О.Макаренко