flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! COVID-19

16 березня 2020, 13:10

Шевченківський районний суд міста Києва звертає увагу, що на всій території України з 12 березня до 3 квітня 2020 року встановлений карантин, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211.

Керуючись метою убезпечити відвідувачів Шевченківського районного суду міста Києва від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції, звертаємося до громадян з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, подавши заяви про розгляд справ у відсутності відповідного учасника якщо слухання не передбачають Вашої обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду із використанням поштового зв’язку, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти.

Додатково, надаємо список телефонів працівників апарату суду для отримання інформації по справам: https://sh.ki.court.gov.ua/sud2610/pro_sud//.

При відвідуванні суду, просимо вживати наступні профілактичні заходи:

  • часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами;
  • під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою (або одягніть медичну маску), уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;
  • якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередньою історією подорожей.

 

Дякуємо за розуміння, ми піклуємось про Ваше здоров’я!