flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових засідань та відвідувачів суду! Організація роботи суду під час карантину

19 жовтня 2020, 14:32

У зв’язку зі все частішими підтвердженнями діагнозу COVID-19 у працівників Шевченківського районного суду м. Києва та з подовженням карантинних обмежень на всій території України до 31 грудня 2020 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 р. № 956 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641», повідомляємо про особливості роботи.

Так, з метою убезпечення здоров’я відвідувачів та працівників суду, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Рекомендуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку розміщену у фойє суду,  сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти inbox@sh.ki.court.gov.ua, факсу тощо.

Отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному веб-сайті суду за посиланням: https://sh.ki.court.gov.ua/sud2610/pro_sud//.

Додатково звертаємо увагу, що на весь строк дії карантину в Шевченківському районному суду м. Києва обмежено прийом громадян для видачі процесуальних і поза процесуальних документів одним днем на тиждень, відповідно до затвердженого графіку за посиланням: https://sh.ki.court.gov.ua/sud2610/pro_sud/shedule/.