flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників суду! Привітання голови Шевченківського районного суду м. Києва!

15 грудня 2021, 08:05

Шановні колеги, однодумці: судді, помічники, секретарі, працівники апарату суду, адвокати та прокурори, учасники процесів - словом всі ті, хто кожного дня чи-то пов’язаний своєю дільністю з судом, чи-то в силу життєвих обставин потребує захисту в суді.
Сьогодні ми відзначаємо професійне свято - День працівника суду.
Кожного дня суддя розглядає безліч справ: кримінальних, цивільних, адміністративних чи господарських, складних чи особливо складних, важливих або надзвичайно важливих.
Але для кожної людини, яка потребує захисту та яка сподівається отримати цей захист у суді, звісно, її справа є самою важливою.
Судді є досвідченими юристами та професіоналами своєї справи, неперевершено володіючи буквами закону, кожного дня вони вирішують непрості ребуси людської долі, відповіді на які дуже часто приховані не в нормах законів, а в нормах права та справедливості . І за розглянутою суддею справою не суха статистика «всього розглянуто», а завжди доля і відповідальність, відповідальність, яка залишається не тільки на папері у вигляді підпису, але й у внутрішній свідомості судді.
Тож дозвольте побажати Вам, судді та всі , хто допомогає суддям здійснювати правосуддя, а це - помічники, секретарі, консультанти та спеціалісти суду, працівники архіву, судові розпорядники, невичерпної енергії, сил, натхнення, здоров’я.
Митці права, стійкості Вам під час відправлення правосуддя, мудрості в нарадчій кімнаті та спокійної совісті після прийняття рішення! Зі святом!

З повагою 

Голова Шевченківського районного суду м. Києва  Євген МАРТИНОВ