flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Шевченківського районного суду міста Києва щиро вітає всіх воїнів світла та добра із Днем захисників і захисниць України!


14 жовтня 2022, 09:53

Колектив Шевченківського районного суду міста Києва щиро вітає всіх воїнів світла та добра із Днем захисників і захисниць України!


Це свято символізує любов і шану українців до оборонців України і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави, хто, жертвуючи власним життям, нищить орди чорної нечисті, які посягнули на найголовніші людські цінності, наше мирне життя та свідомий вибір жити краще в демократичній сім’ї розвинутих Європейських держав, руйнуючи нашу інфраструктуру, економіку, демократичні інститути та сподіваючись вкинути нас в темряву хаосу та безвиході. Кожен день Ви, наші захисники і захисниці, впевнено та самовіддано вщент руйнуєте такі злочинні наміри агресора та всі сподівання ворога розбиваються як хвилі об скелю Вашої мужності, майстерності та самовідданості на полі бою! В нашій свідомості живе глибоке переконання, що повна перемога над супротивником настане вже найближчим часом, а військові злочинці та нелюди будуть покарані справедливим судом, і це виключно завдяки Вашій стійкості та відданості рідній Батьківщині! Ваш подвиг завжди залишатиметься в пам’яті усього людства взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький Вам уклін, подяка й найкращі побажання здоров’я, злагоди та миру! Героям слава! Все буде Україна!                     

З глибокою повагою                     

голова Шевченківського районного суду міста Києва Євген МАРТИНОВ