flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Про встановлення чергування слідчих суддів у вихідні, неробочі та святкові дні»

24 квітня 2013, 17:39

 

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

МІСТА КИЄВА

 

НАКАЗ

 

 

«26» березня 2013 року                                                                          № 05-3-26-а

 

«Про встановлення чергування слідчих суддів

у вихідні, неробочі та святкові дні»

 

    На виконання наданих ст. 24 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» повноважень, рішення Зборів суддів Шевченківського районного суду м. Києва від 05.02.2013 року та з урахуванням рішення Зборів суддів Шевченківського районного суду м. Києва від 26.03.2013 року, з метою належної організації роботи суду з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження, -

 

Н А К А З У Ю :

 

 1. Встановити чергування з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування клопотань та інших учасників кримінального провадження у вихідні, неробочі або святкові дні за встановленим даним наказом графіком в телефонному режимі, згідно рішення Зборів суддів Шевченківського районного суду м. Києва № 12 від 26.03.2013 року.

  2. Облік робочого часу слідчого судді встановити у відповідності з фактичним виходом на роботу у вихідний, неробочий та святковий день. За відпрацювання вихідного, неробочого та святкового дня здійснити компенсацію за бажанням працівника відповідно до ст. 107 КЗпП України.

 3. Для забезпечення ведення журналу судового засідання, оформлення копій ухвал слідчих суддів разом із слідчими суддями чергування здійснюють працівники апарату суду.

 4. Для забезпечення належної реєстрації справ даної категорії, заведення обліково-статистичних карток на справи встановити чергування працівників апарату суду згідно затвердженого даним наказом графіку.

5. Затвердити наступний графік чергувань та список чергових: 

 

Субота, 06 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 

слідчі судді: Савицький О.А., запасний -  Волошин В.О.

 Субота, 06 квітня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Голуб О.А., запасний -  Кравець Д.І.

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: діловод суду  Котова Г.О. (каб. 20)

 Субота, 13 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Пономаренко Н.В, запасний -   Кондратенко О.О.

 Субота, 13 квітня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Радчикова О.П., запасний -  Лінник О.П

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: Бондар В.О. (каб.  20)

 Субота, 20 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по вул. Білоруській, 13, в м. Києві:

 слідчі судді: Саадулаєв А.І., запасний -  Юзькова О.Л.

 Субота, 20 квітня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Сіромашенко Н.В., запасний -  Маліновська В.М.

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: Мусійчук В.С. (каб. 20)

 Субота, 27 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по вул. Білоруській, 13, в м. Києві:

 слідчі судді: Піхур О.В., запасний -  Мальцев Д.О.

 Субота, 27 квітня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Бугіль В.В., запасний -   Кваша А.В.

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: Бондар В.О. (каб. 20)

 

6. Відповідальними за проставлення у дні чергувань гербової печатки суду в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б, в м. Києві призначити, а саме: помічника голови суду Римарчука С.А., керівника апарату суду Оленченко Н.М., старшого секретаря суду Колодяжну Ю.М., секретаря судового засідання Грищенко А.В. та в приміщенні суду по вул. Білоруській, 13, в м. Києві – помічника судді Калугіну М.О., помічника судді Савескул-Савело В.О.

 7. Консультанту суду з кадрової  роботи даний наказ довести до відома суддів Шевченківського районного суду міста Києва та органів досудового розслідування Прокуратури Шевченківського району міста Києва, Служби Безпеки України, Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві,  ГУ МВС в Київській області, Шевченківського РУ ГУ МВС України в місті Києві, Державної податкової інспекції у Шевченківському районі міста Києва, Державної податкової адміністрації у місті Києві, Державної податкової адміністрації України, Податкової міліції Шевченківського району міста Києва.

 8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою та покладаю на   керівника апарату суду Оленченко Н.М.

 

Голова Шевченківського

районного суду м. Києва                                                                                                                            О.В. Мєлєшак