flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома громадськості!!!

23 травня 2013, 09:59

До відома громадськості!!!


         Враховуючи ту обставину, що події 18.05.2013 року в центрі столиці України мають широкий резонанс, а також те, що про розгляд пов’язних з цими подіями справ розповсюджується недостовірна інформація, що дискредитує судову владу, доводимо до відома громадськості наступне.

22.05.2013 року в приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б у відкритому судовому засіданні за участю представників засобів масової інформації відбувся розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно Тітушка В.С.

За результатами розгляду у задоволенні клопотання було відмовлено, а щодо підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 20 мінімальних заробітних плат, що на день розгляду клопотання складає 22940 грн.

            Крім того, підозрюваного зобов’язано не пізніше п’яти днів з дня застосування запобіжного заходу у виді застави, внести або забезпечити внесення іншою фізичною чи юридичною особою коштів у розмірі 20 мінімальних заробітних плат, що складає 22940 грн. на депозитний рахунок  Шевченківського районного суду м. Києва для внесення застави та надати документ, що це підтверджує, слідчому Шевченківського РУ ГУ МВС України, у провадженні якого перебуває кримінальне провадження.

Також покладено такі обов’язки:

1. Прибувати до слідчого Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві за першою вимогою.

2. Не відлучатись із населеного пункту за місцем фактичного проживання без дозволу слідчого, прокурора чи суду.