flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Про встановлення чергування слідчих суддів у вихідні, неробочі та святкові дні»

03 липня 2013, 17:17

 

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

МІСТА КИЄВА

 

НАКАЗ

 

 

«25» червня 2013 року                                                                              № 05-3-76

 

«Про встановлення чергування слідчих суддів

у вихідні, неробочі та святкові дні»

 

    На виконання наданих ст. 24 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» повноважень, рішення Зборів суддів Шевченківського районного суду м. Києва від 09.04.2013 року, з метою належної організації роботи суду з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження, -

 

Н А К А З У Ю :

 

 1. Встановити чергування з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування клопотань та інших учасників кримінального провадження у вихідні, неробочі або святкові дні за встановленим даним наказом графіком в телефонному режимі, згідно рішення Зборів суддів Шевченківського районного суду м. Києва № 12 від 26.03.2013 року.

  2. Облік робочого часу слідчого судді встановити у відповідності з фактичним виходом на роботу у вихідний, неробочий та святковий день. За відпрацювання вихідного, неробочого та святкового дня здійснити компенсацію за бажанням працівника відповідно до ст. 107 КЗпП України.

 3. Для забезпечення ведення журналу судового засідання, оформлення копій ухвал слідчих суддів разом із слідчими суддями чергування здійснюють працівники апарату суду.

 4. Для забезпечення належної реєстрації справ даної категорії, заведення обліково-статистичних карток на справи встановити чергування працівників апарату суду згідно затвердженого даним наказом графіку.

 5. Затвердити наступний графік чергувань та список чергових:

 Субота, 06 липня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по                            вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Волошин В. О., запасний -  Савицький О А.

 Субота, 06 липня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Гриньковська Н. Ю., запасний -  Ястребов Д.О.

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: діловод суду  Волков А.С. (каб. 20)

 Субота, 13 липня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Пономаренко Н. В., запасний – Макаренко І. О.

 Субота, 13 липня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Маліновська В. М., запасний -  Волокітіна Н. Б.

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: Панченко І.А. (каб.  20)

 Субота, 20 липня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по вул. Білоруській, 13, в м. Києві:

 слідчі судді: Саадулаєв А. І., запасний -  Фролова І. В.

 Субота, 20 липня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Бугіль В.В., запасний – Циктіч В.М.

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: Волков А.С. (каб. 20)

 Субота, 27 липня 2013 року – приймання та розгляд клопотань правоохоронних органів в порядку ст. 160 КПК України (тимчасовий доступ до речей і документів) здійснюється в приміщенні суду по вул. Білоруській, 13, в м. Києві:

 слідчі судді: Мальцев Д. О., запасний -  Малинников О. Ф.

 Субота, 27 липня 2013 року – приймання та розгляд усіх інших видів клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна,  10-Б, в м. Києві:

 слідчі судді: Кваша А. В., запасний – Циктіч В. М.

 особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи: Ходаківська А. Ю. (каб. 20).

  6. Відповідальними за проставлення у дні чергувань гербової печатки суду в приміщенні суду по вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б, в м. Києві призначити, а саме: консультанта суду Соколову О. В. – 06.07.2013 року, старшого секретаря суду Колодяжну Ю.М. - 13.07.2013 року, помічника голови суду Римарчука С.А. – 20.07.2013 року, секретаря судового засідання Ковтун А.В. - 27.07.2013 року.

 7. Консультанту суду з кадрової  роботи даний наказ довести до відома суддів Шевченківського районного суду міста Києва та органів досудового розслідування Прокуратури Шевченківського району міста Києва, Служби Безпеки України, Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві,  ГУ МВС в Київській області, Шевченківського РУ ГУ МВС України в місті Києві, Міністерства доходів і зборів України, Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів України, Слідчого управління фінансових розслідувань головного слідчого управління фінансових доходів і зборів України в м. Києві, Державної Податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Міністерства доходів і зборів у м. Києві, Головного відділу податкової міліції у Шевченківському районі м. Києва Державної податкової служби.

 8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Голова Шевченківського

районного суду м. Києва                                                         О.В. Мєлєшак