flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

12 липня 2013, 09:36

 

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

 

Шевченківський районний суд м. Києва оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: консультанта, секретаря суду секретаря судового засідання.

 

Вимоги до кандидатів:

 

1. Консультант    

Стаж - 2 роки на державній службі в судових органах або загальний стаж роботи за фахом не менше 3 років, вища юридична освіта (спеціаліст, магістр). Одна вакансія – постійна; одна вакансія – на час відсутності основного працівника.

 

2. Секретар суду

 Без вимог до стажу роботи. Вища юридична освіта (спеціаліст, магістр). Одна вакансія – на час відсутності основного працівника.

 

3. Секретар судового засідання      

Без вимог до стажу роботи. Освіта базова юридична (не нижче молодшого спеціаліста). Три вакансії – постійні; три вакансії – на час відсутності основних працівників.

 

Загальний час для підготовки відповіді на екзаменаційний білет становить 60 хвилин. До кожного білета включено 5 питань - по одному питанню на перевірку знання Конституції України, Законів України "Про державну службу", "Про засади запобігання і протидії корупції" та два питання на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень місцевого суду, а саме: Інструкції з діловодства в загальному місцевому суді, посадових інструкцій працівників апарату суду, Положення “Про автоматизовану систему документообігу суду” (Д-3).

 

Додаткову інформацію щодо функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці можна отримати за телефоном 272-18-47.

 

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення про проведення конкурсу.