flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо стану розгляду запитів в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» за І півріччя 2013 року

19 липня 2013, 09:53

Запити, подані в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» як поштою, так і електронним зв’язком, були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті у строк, що не перевищував 5 днів з дня отримання запиту.

        В результаті вивчення стану розгляду запитів на отримання публічної інформації до Шевченківського районного суді міста Києва за період з 01 січня 2013 року по 01 липня  2013 року  надійшло 75 запитів на отримання публічної інформації від громадян, представників масової інформації, підприємств та організацій.

       Слід відмітити,  що на всі запити були вчасно надані відповіді та роз’яснення. За результатами розгляду вказаних запитів було задоволено 60 запитів та надано запитувану інформацію. По іншим запитам були надані письмові розяснення. 

        Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені сторонам рекомендованою кореспонденцію, а в деяких випадках – електронною поштою.

      При проведенні даного аналізу, було з’ясовано, що найбільшу кількість запитів становлять звернення з питань отримання інформації щодо стану розгляду справи, дати слухання, судді, у провадженні якого знаходиться справа та інші питання.

Контроль за виконанням відповідальними особами суду вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» здійснюється безпосередньо Головою Шевченківського районного суду міста Києва та керівником апарату.