flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Шевченківському районному суді міста Києва пройшла зустріч з головою ВРП Бенедисюком І. М. та начальником управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату ВРП, керівником Прес-центру судової влади України Лисенко О.М.

13 лютого 2018, 12:20

І. М. Бенедисюк: «Суд має бути арбітром і захищати справедливість» , під таким девізом пройшла зустріч 13 лютого 2018 року суддів Шевченківського районного суду міста Києва з головою Вищої ради правосуддя Бенедисюком Ігорем Михайловичем та начальником управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату ВРП, керівника Прес-центру судової влади України Лисенко Оксаною Миколаївною.

Під час зустрічі обговорювалися питання комунікативної діяльності судів. Ігор Михайлович зазначив, що висвітлення інформації є запорукою гарантій незалежності судової влади  та сприятиме відновленню довіри суспільства до судів та суддів.

«Суддя завжди має пояснити своє рішення» , так під час наради зазначив Ігор Михайлович. Крім того, він додав, що судам важливо першими повідомляти інформацію, яка є цікавою для суспільства.

В своїй промові голова ВРП , крім іншого, зупинився на питанні кадрового наповнення суддівського корпусу, розповів про те, які організаційні заходи планується здійснити для полегшення процесу запровадження новел у КПК, що набудуть чинності 15 березня 2018 року.

Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері. Ігор Михайлович побажав суддям успіхів в їх нелегкій, проте важливій праці.