flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Шевченківського районного суду міста Києва прийняли участь в Практикумі на тему: «Вдосконалення інформаційної політики судів"

19 квітня 2018, 11:15

17 квітня 2018 року за сприяння Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя та ВРП в рамках курсу навчальних лекцій у Києві відбувся практикум на тему: «Вдосконалення інформаційної політики судів". До участі в заході запрошено представників ВС, КСУ, ВРП, ВККСУ, РСУ, ДСАУ, НШСУ, судів міста Київ, Чернігівської, Житомирської, та Черкаської областей. Представниками від Шевченківського районного суду міста Києва на заході стали суддя-спікер Фролова Ірина Вікторівна та прес-секретар суду Півень Ольга.
На початку перед присутніми із вітальним словом виступила керівник Прес-центру судової влади України Лисенко О.М., заступник Керівника програми USAID «Нове правосуддя Наталія Петрова та директора по зв’язкам із громадськістю та ЗМІ вищих судів Вашингтону, Федеральний округ Колумбія Лія Гуровіц. Кожен з учасників висловив свої очікування від заходу. У ході практикуму Лія Гуровіц висвітлила питання взаємодії судів зі ЗМІ, взаємодії судів з громадськістю, взаємодії судів зі ЗМІ під час слухання резонансних справ. Окремій сесії заходу присвячено питання етичним аспектам використання судами соціальних мереж. 
Під час обговорення кожен з присутніх мав змогу задати уточнюючі питання на які було надано розгорнуті відповіді.
Дякуємо проекту USAID за організацію та проведення цікавих та результативних заходів спрямованих на розвиток комунікаційної політики в судовій системі України.