flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У зв’язку з розміщенням 18 червня 2018 року інформаційним агенством «РБК Україна» інформації про не передання необхідних матеріалів, Шевченківський районний суд міста Києва інформує

18 червня 2018, 16:36

18 червня 2018 року о 13 год. 05 хв. Апеляційним судом міста Києва було призначено судове засідання з розгляду скарги на ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва у справі про застосування запобіжного заходу Святогору Олексію Анатолійовичу.

На виконання вимог листа Апеляційного суду міста Києва від 15 червня 2018 року (п’ятниця), про витребування матеріалів справи, сьогодні, 18 червня 2018 року відповідальною особою Шевченківського районного суду міста Києва матеріали зазначеної справи завчасно було доставлено до приміщення Апеляційного суду міста Києва. Однак, перевіривши вищезазначені матеріали працівники Апеляційного суду міста Києва безпідставно відмовились від прийняття матеріалів та повернули їх. Відповідного акту про виявлені недоліки у формуванні справи працівниками Апеляційного суду міста Києва складено не було.

При проведенні перевірки матеріалів справи будь-яких недоліків у її формуванні працівниками Шевченківського районного суду міста Києва виявлено не було. У зв’язку з чим матеріали справи буде направлено до Апеляційного суду міста Києва повторно.

Нагадуємо, що 11 червня 2018 року слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва до Святогора Олексія Анатолійовича – підозрюваного за ч.2 ст.300, ч.3 ст.300 КК України ( Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості) застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 9 липня 2018 року, без визначення розміру застави.