flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Шевченківському районному суді м.Києва обговорено питання функціонування системи "Електронний суд"

19 жовтня 2018, 14:03

19 жовтня 2018 року в межах реалізації пілотного проекту по впровадженню в дію Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи в Шевченківському районному суді м.Києва пройшла зустріч суддів, їх помічників та працівників апарату суду з представником  Державного підприємства «Інформаційні судові системи» - розробником системи «Електронний суд».

Метою заходу стало ознайомлення суддів та працівників апарату суду з останніми розробками функціонування системи, обговорення можливих змін та доповнень в проект розробки, які вдосконалять та полегшать практичну роботу «Електронного суду».

Перед представниками суду з презентацією виступив Шаповал П.М., продемонструвавши напрацювання функціоналу «Електронний суд». В свою чергу судді висловили свої пропозиції щодо можливого вдосконалення роботи системи.

За результатами зустрічі проведено роботу по удосконаленню функіонування вказаної системи, а також судді Шевченківського районного суду м.Києва запросили  розробника відвідати судові засідання, які відбуваються в Шевченківському районному суді м.Києва з метою врахування практичних та процесуальних аспектів діяльності суду під час подальшого впровадження системи «Електронний суд».