flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація по кримінальному провадженню відносно Мартиненка М.В.

29 жовтня 2018, 14:08

У зв‘язку з перебуванням члена колегії суддів Бугіля В.В. в нарадчій кімнаті, судове засідання з розгляду кримінального провадження, відносно Мартиненка М.В., відкладено. Наступне судове засідання з розгляду зазначеного клопотання призначено на 05.11.2018 о 09 год.00хв. Розгляд клопотання відбудеться у приміщенні Шевченківського районного суду міста Києва за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А.

Окрім того, звертаємо увагу громадян на те, що судді Шевченківського районного суду м.Києва сумлінно та відповідально ставляться до виконання службових обов‘язків, навіть в умовах роботи із надмірним навантаженням.

Вважаємо за необхідне додатково повідомити Вас про те, що в провадженні Шевченківського районного суду м.Києва перебуває одна з найбільших кількостей справ в порівнянні з іншими показниками роботи районних судів України. При цьому при штатній чисельності суддів Шевченківського районного суду м.Києва в 42 одиниці, на сьогодні судочинство здійснюють лише 25 суддів, які мають повноваження на відправлення правосуддя, що призводить, нажаль, до критичного перенавантаження всіх працюючих суддів.