flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано міру запобіжного заходу колишньому заступнику міністра економіки Юрію Бровченку

23 жовтня 2019, 13:22

23 жовтня 2019 року слідчим суддею Шевченківського районного суду м.Києва розглянуто клопотання про застосування запобіжного заходу стосовно Бровченка Юрія Петровича – підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.28 ч.1 ст.111 КК України.

За результатами розгляду клопотання судом постановлено ухвалу про  застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці із визначенням розміру застави у вигляді 1770 розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що складає 3 400 170 (три мільйони чотириста тисяч сто сімдесят) гривень.

У разі внесення застави покласти на Бровченка Ю.П. такі обов’язки:

  1. Прибувати за кожною вимогою до органу досудового розслідування, прокурора, слідчого судді, суду, а в разі неможливості з’явитися через поважні причини – завчасно повідомляти про це посадову особу або орган, що здійснив виклик
  2. Не відлучатися із населеного пункту, за місцем реєстрації, проживання чи перебування без дозволу слідчого, прокурора або суду.
  3. Повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або роботи.
  4. Здати на зберігання старшому слідчому в ОВС 4 відділу 1 управління досудового розслідування Головного слідчого управління СБ України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.
  5. Заборонити Бровченку Ю.П. спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні.
  6. Зобов’язати Бровченка Ю.П. носити електронний засіб контролю.