flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

17 березня 2020, 15:57

Шевченківський районний суд м.Києва повідомляє Вас про те, що станом на 17 березня 2020 року суд працює в штатному режимі. Разом з тим, з метою убезпечення громадян від розповсюдження небезпечної інфекції в суді запроваджені певні обмежувальні заходи на період дії карантину до 03 квітня 2020 року.

Просимо Вас із розумінням поставитися до впровадження обмежувальних заходів та, по можливості, максимально утриматись від безпосереднього відвідування приміщення суду в даний період. Зокрема, справи в порядку спрощеного провадження, а також ті, що не потребують обов’язкової участі сторін можуть бути розглянуті за їх відсутності у разі наявності відповідного клопотання. Справи, які підлягають негайному вирішенню відповідно до процесуальних кодексів, будуть розглядатися в звичайному режимі.

Одночасно роз’яснюємо, що сторони не позбавлені права звернутися з клопотанням про відкладення судового розгляду за зразком (посилання).

Нагадуємо Вам, що таку заяву Ви можете подати із використанням поштового зв’язку, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти.  Додатково, надаємо список телефонів працівників апарату суду для отримання інформації по справам: https://sh.ki.court.gov.ua/sud2610/pro_sud//.

Крім того повідомляємо, що судом вживаються заходи згідно з розпорядження голови суду від 12 березня 2020 року «Про впровадження протиепідемічних заходів», так адміністрацією суду скеровано 16 березня 2020 року термінове звернення до Голови Державної судової адміністрації України та начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві щодо надання дієвих засобів для профілактики розповсюдження COVID-19 (лист за посиланням).

Також, інформуємо, що 17 березня 2020 року відбулися збори суддів Шевченківського районного суду міста Києва про організаційні питання щодо попередження розповсюдження в приміщенні суду інфекції COVID-19 та впровадження протиепідемічних заходів, зміст вказаного рішення буде повідомлено додатково.

Бережіть себе та своїх близьких!

З турботою про Вас, Прес-служба Шевченківського районного суду міста Києва!