flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Шевченківському районного суду м. Києва надійшло клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Кожари Леоніда Олександровича

26 березня 2020, 09:49

Повідомляємо, що 26 березня 2020 року на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Кожари Леоніда Олександровича.

Звертаємось з наполегливим проханням до ЗМІ утриматися від відвідування приміщення суду та повідомляємо, що з метою дотримання карантинних заходів та недопущення скупчення людей в залі судового засідання будуть присутні лише учасники судового процесу.

Судом прийнято рішення про он-лайн трансляцію судового засідання, лінк на он-лайн трансляцію, як і час проведення трансляції буде повідомлено додатково.

Слідкуйте за новинами на сайті (https://sh.ki.court.gov.ua/sud2610/) та сторінкою у Facebook (https://www.facebook.com/Шевченківський-районний-суд-міста-Києва-239119129936446/).

 

Зичимо Всім здоров`я!