flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Розпорядження "Про посилення карантинних обмежень" та "Про обмеження доступу до будівель суду у зв'язку з проведенням дезінфекції"

21 липня 2020, 16:14

У зв'язку із виявленням випадку захворювання на 2019-nCoV у співробітника Шевченківського районного суду м. Києва та на виконання наказу Департаменту охорони здоров'я від 27 січня 2020 року за № 78 «Про заходи щодо недопущення занесення і поширення на території міста Києва випадків захворювання спричинених новим корона вірусом, виявленим у місті Ухань (провінції Хубей, Китай)» у приміщенні суду проведено відповідну дезінфекцію.

Шевченківський районний суд міста Києва продовжує працювати в штатному режимі з метою забезпечення доступу громадян до правосуддя, тому звертаємось з наполегливим проханням до учасників судових процесів дотримуватись всіх правил індивідуального захисту.  

При відвідуванні суду, просимо вживати наступні профілактичні заходи:

  • користуватися засобами індивідуального захисту (маски, рукавички тощо);
  • часто мити руки або обробляти дезінфікуючими засобами, не торкатися ними очей, носа, рота;
  • під час перебування в суді дотримуватися дистанції з особами не менше ніж 1 метр;
  • під час кашлю та чхання прикривати рот і ніс зігнутим ліктем чи одноразовою серветкою, після чого викинути серветку та вимити руки, уникати тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;
  • якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря.