flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! У Шевченківському районному суді м. Києва виявлено новий випадок коронавірусу COVID-19

03 вересня 2020, 13:39

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що вже у другого з працівників Шевченківського районного суду міста Києва підтверджено діагноз COVID-19. Працівників, які безпосередньо контактували з хворим відправлено на самоізоляцію, з їх наступним тестуванням на COVID-19.

Шевченківським районним судом міста Києва проведені дезінфікуючі й профілактичні заходи та суд продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

З метою убезпечення відвідувачів та працівників від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку розміщену у фойє суду,  сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти inbox@sh.ki.court.gov.ua, факсу тощо.

Отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному веб-сайті суду за посиланням: https://sh.ki.court.gov.ua/sud2610/pro_sud//.